Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / För Barn / Babygymsfigurer MikroNeo 5-pack

Babygymsfigurer MikroNeo 5-pack Hos ett nyfött barn är inte synen helt färdigutvecklad. Och då bebisen ännu inte kan se på långa avstånd så behövs kontrastrika saker i hens närhet. Med våra MicroNeovänner kan du hjälpa bebisen att öva på att fokusera och

Babygymsfigurer MikroNeo 5-pack

360

KR

Babygymsfigurer MikroNeo 5-pack 

Hos ett nyfött barn är inte synen helt färdigutvecklad. Och då bebisen ännu inte kan se på långa avstånd så behövs kontrastrika saker i hens närhet. Med våra MicroNeovänner kan du hjälpa bebisen att öva på att fokusera och följa saker med blicken. I detta set ingår fem olika figurer i mjuk bomullsjersey. Två av babygymsfigurerna är har små skallror i sig och två av dem är vända med sitt ansikte nedåt mot bebisen. Babygymsleksakerna fästes enkelt med kardborreband och passar i alla våra babygym. I och med detta är de även lätta att flytta runt och kan användas varsomhelst där barnet behöver lite underhållning, så som i barnvagnen eller på babyskyddet.

MicroBella - Är bossen i gänget som älskar att gräva runt i jorden och äta upp smuts och göra om det till näring. Jorden blir friskare och blommor, grönsaker och träd kan växa sig starkare.

Belensius - Reparerar allt som trasigt i kroppen och håller den i balans. Finns det något som inte står rätt till så ser han till att laga det så att vi håller oss friska och mår bra.

Ocapus - Har ett mysigt hem bland rötterna i jorden. Ocapus hjälper växter genom att samla in en hemlig gas (troligen kväve) från luften till rötterna som gör att de kan växa och må bättre.

LaCilla - Gör maten mer hälsosam och god genom att bryta ner den i mindre delar så att kroppen lättare kan få i sig näringen.

ChloroBo - Den gröna figuren som kryper runt och gör luften ren igen genom att äta förorenad luft och koldioxid.

Storlek: LaCilla: 13x8 cm. MicroBella: 13x12 cm. ChloroBo: 11x6 cm. Ocapus: 13x8 cm. Belensius: 14x7 cm. Snöre: 20 cm

Klassificering 536
EAN 7340028731382

Relaterade produkter

 

Lektält Star, grått

På väg från leverantör, skickas om 3 dagar

295

KR

Rund lekmatta, vit

I LAGER

330

KR

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart