Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Logo Room99

Hur du inreder med coffee table books

Att inreda med böcker är en trend som har funnits i flera år och blir allltmer populär. Det är inte bara funktionellt, utan det gör också att ditt hem ser mysigt och inbjudande ut.

Se hela vårt sortiment av Coffee table books

Vad är en coffee table book?

En coffee table bok är en stor, inbunden bok fylld med fantastiskt tagna bilder. Böckerna innehålla en mängd olika ämnen, från konst till resor, natur, mode eller till och med historia. En coffee table book har i syfte att placeras på ett bord eller hylla som en dekoration och kan också användas för att göra ett uttalande eller förmedla ett budskap om dina intressen och livsstil. 

Varför ska du inreda med coffee table books?

Coffee table books är ett bra sätt att lägga till karaktär och stil till din heminredning. De är inte bara intressanta konversationsstartare, utan de kan också användas för att berätta historier om människorna som bor i hemmet. Oavsett om du letar efter ett unikt sätt att visa upp dina hobbyer eller bara vill sätta lite färg i ditt vardagsrum, är coffee table-böcker det perfekta sättet att göra det. Ett snyggt sätt att uttrycka dina intressen utan att behöva berätta om dem! 

Trots namnet är coffee table-böcker så mångsidiga och kan placeras på olika ställen i ditt hem. De kan fungera i hallen, på sidobord, hyllor eller till och med som en del av mittpunkten på ditt matbord. På nattduksbordet är staplade coffee table books ett bra sätt att inreda en nedre hylla eller, om du har tillräckligt med utrymme, bredvid en lampa med ett ljus ovanpå för att skapa en intressant visuell effekt mysig atmosfär. Hallen är det första folk ser när de kommer in till ditt hem, så den bör vara inbjudande och spegla din stil. Coffee table books är ett bra sätt att göra entrén till ditt hem mer inbjudande och stilren och är det perfekta sättet att introducera din stil på. Även om du kanske inte tänker på böcker som ett traditionellt inslag i köksinredning, kan de faktiskt vara ett bra sätt att lägga till stil och personlighet till utrymmet. Att styla böcker i köket kan bidra till att skapa en mysig, inbjudande atmosfär som är perfekt för samtal och avkoppling. Oavsett om du väljer kokböcker, skönlitteratur eller facklitteratur, kan det vara ett enkelt och prisvärt sätt att ge rummet ett unikt utseende att lägga till böcker i ditt kök. Har du en favoritkokbok som du skulle älska att visa upp? Eller ett recept som du verkligen älskar och vill dela med dina vänner och familj? Du kan göra båda genom att placera dina favoritkokböcker på öppna hyllor eller använda ett staffli för att visa en öppen bok för ett recept du älskar. På så sätt kan du enkelt komma åt recepten när det behövs, samtidigt som du visar dem på ett stilfullt sätt.

Till skillnad från andra inredningsdetaljer kräver coffee table books minimal ansträngning. De behöver inte målas, vattnas, drivas av ett eluttag eller hängas på en vägg. Allt du behöver göra är att välja rätt bok som passar din stil och placera den på ditt soffbord! Med rätt urval av coffee table books kan du få ditt utrymme att se mer inbjudande och elegant ut. Förutom att vara dekorativa föremål kan coffee table books fungera som en bricka för att hålla ordning på mindre föremål som fjärrkontroller och glasunderlägg. Coffee table books är inte bara för dekoration, de kan också fungera som en inspirationskälla och hjälpa dig att hitta nya idéer för ditt vardagsrum. Det finns många olika stilar av coffee table books som du kan köpa till ditt hem. Oavsett om du vill ha något som är modernt och elegant eller klassiskt och traditionellt, finns det en coffee table book för dig.

Hur inreder du med coffee table books?

En coffee table bok är ett utmärkt sätt att lägga till lite stil och personlighet till ditt hem utan alltför mycket ansträngning. Dekorera ditt soffbord med coffee table böcker genom att ordna dem i en snygg hög. Stapla din största bok längst ner och avsluta med den minsta boken ovanpå. Håll dig till grupperingar med udda nummer. Om du använder ett runt soffbord, tänk på ditt utrymme som en triangel, vilket betyder att du har tre hörn att styla. Stapla dina coffee table books på mitten och placera mindre föremål på kanterna, som ljus eller vaser. Om du använder ett kvadratiskt eller rektangulärt soffbord, dela upp bordet i kvadrater. Du kan också prova att placera dina böcker på olika sidor av bordet. Du kan använda ett hörn för böcker eller ha fyra högar med böcker i alla kvadranter. För att lägga till olika egenskaper kan du lägga dina coffee table books i lager med andra dekorativa föremål som ett ljus, skål, vas eller tavelram. Du kan till och med lämna en av böckerna öppna på en sida som talar lite extra till dig.

Det finns många coffee table books som handlar om ett visst ämne. Om du vill sätta en personlig prägel på din coffee table book kan du välja ämnen som intresserar dig. Lägg till växter eller blommor i ditt arrangemang. Allt grönt eller levande kommer omedelbart att mjuka upp hela området. Det lyser också upp alla rum! Blanda funktionella och inredningsföremål för att skapa en hemtrevlig känsla. Placera saker du använder bredvid dina coffee table books som glasburkar för att förvara snacks eller en dekorativ låda för att dölja fjärrkontroller. Coffee table books är också bra för att styla din bokhylla - du kan stapla dem både horisontellt och vertikalt för variation och för att skapa en bas i din bokhylla och lägga dem i utrymmen som behöver fyllas i.

Nyckeln till framgångsrik heminredning är att välja färger som fungerar bra tillsammans och kompletterar varandra. Det är viktigt att välja färger som liknar ton och mättnad. Innan du går på en shoppingrunda för coffee table books, ägna en stund åt att välja ett färgschema. Titta på huvudfärgerna i ditt hem och välj en liknande färg eller en komplementfärg för att få ett sammanhållet utseende. 

Se hela vårt sortiment av Coffee table books

Tillbaka till artikelarkiv

Fler artiklar att inspireras av

Inga artiklar hittades

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart