Coffee Table Book, Chanel Catwalk


 

Chanel Catwalk Coffee Table BookÄnda sedan hans första show för huset 1983 har Karl Lagerfelds Chanelsamlingar genomgående gjort rubriker och dikterat trender ö

 


Chanel Catwalk Coffee Table Book

Ända sedan hans första show för huset 1983 har Karl Lagerfelds Chanelsamlingar genomgående gjort rubriker och dikterat trender över hela världen. För första gången samlas nyckelutseendet i varje Chanel-kollektion som någonsin skapats av Lagerfeld i en enda volym, vilket ger en unik möjlighet att kartlägga utvecklingen av ett av världens mest inflytelserika modemärken och återupptäcka sällan sett kollektioner.

Denna slutgiltiga publikation öppnar med en kort historia av Chanels hus, följt av en kort biografisk profil av Karl Lagerfeld. Det fortsätter med att utforska själva samlingarna, som är organiserade kronologiskt och introduceras av en kort text som avslöjar varje samlings influenser och höjdpunkter. 

Varje samling illustreras med noggrant kuraterade catwalkbilder, som visar hundratals spektakulära kläder, detaljer, accessoarer, skönhetsutseende och scenografi? och naturligtvis de bästa modemodellerna som bar dem på landningsbanan, från Claudia Schiffer och Linda Evangelista till Kate Moss och Cara Delevingne. En rik referensavsnitt, inklusive ett omfattande index, avslutar boken. Chanel bok till inredningen.

  • Höjd: 28,5 cm
  • Bredd: 19,5 cm
  • Djup: 5 cm
  • Engelsk text


Recensera produkt