Coffee Table Book, Kinfolk Entrepreneur


 

Coffee Table Book, Kinfolk EntrepreneurIdéer för meningsfullt arbete. Gå med i Nathan Williams och Kinfolk-teamet när de besöker mer än 40 kreativa entreprenöre

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Coffee Table Book, Kinfolk Entrepreneur

Idéer för meningsfullt arbete. Gå med i Nathan Williams och Kinfolk-teamet när de besöker mer än 40 kreativa entreprenörer från hela världen som gör affärer personliga. Utforska hur visionära idéer slår rot och mognar i karriärer, och de otaliga sätt på vilka strävan efter mening och passion och upplevelserna av besvikelse och nederlag kan motivera både professionell framgång och en balanserad livskvalitet.

  • Storlek: 20,3 x 27,9 x 3,8 cm

Coffe table books har länge varit en grundsten inom heminredning och design. Dessa stora böcker är vanligtvis fyllda med vackra fotografier, intressanta historier och insiktsfulla kommentarer och används ofta som ett sätt att lägga till en touch av sofistikering och personlighet till vilket vardagsrum som helst. En Coffe table book som har fått mycket uppmärksamhet på senare år är "Kinfolk Entrepreneur".

"Kinfolk Entrepreneur" är en Coffe table book som publicerades av livsstilsmagasinet Kinfolk. Boken är en samling intervjuer och profiler av över 40 entreprenörer från hela världen, alla som delar sina unika perspektiv på att bygga och växa framgångsrika företag. Entreprenörerna som presenteras i boken kommer från en mängd olika branscher, inklusive mat, mode, design och teknik, och var och en erbjuder sina egna insikter om vad som krävs för att lyckas som entreprenör.

En av de saker som skiljer "Kinfolk Entrepreneur" från andra Coffe table books är dess fokus på den mänskliga sidan av entreprenörskap. Istället för att helt enkelt visa upp glansiga foton av framgångsrika företag och produkter, gräver boken ner i de personliga berättelserna och motiven hos entreprenörerna bakom dem. Genom ärliga intervjuer och intima fotografier får läsarna en glimt av de upp- och nedgångar som ingår i att bygga upp ett företag och de många utmaningar och belöningar som följer med det.

Utöver dess engagerande innehåll är "Kinfolk Entrepreneur" också en vackert designad bok. Omslaget har en minimalistisk design, med en enkel svartvit bild av en hand som håller en penna, och sidorna inuti är fyllda med fantastisk fotografi och elegant typografi. Bokens design återspeglar Kinfolks varumärkesestetik, som är känd för sin nedtonade elegans och betoning på enkelhet och mindfulness.

Sammanfattningsvis är "Kinfolk Entrepreneur" en måste-läsa för alla som är intresserade av entreprenörskap, design eller helt enkelt letar efter inspiration. Oavsett om du är en erfaren entreprenör eller precis har börjat, erbjuder boken värdefulla insikter och råd från några av de mest framgångsrika och innovativa entreprenörerna i världen. Och med sin vackra design och engagerande innehåll är den säker på att sticka ut som ett framträdande tillskott till vilket kaffebord eller bokhylla som helst.

Boken är på engelska.



Recensera produkt