REA 50%

Eldstickan Svarta Brandfilten


 

Inte bara en vanlig bok, utan en viktig del av din brandsäkerhetsutrustning. Vår brandfilt från Eldstickan är en smart och snygg inredningsdetalj som förtjänar

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Eldstickan Svarta Brandfilten

Inte bara en vanlig bok, utan en viktig del av din brandsäkerhetsutrustning. Vår brandfilt från Eldstickan är en smart och snygg inredningsdetalj som förtjänar en framstående plats i ditt hem. Den är designad för att vara tillgänglig och estetiskt tilltalande, så att du kan ha den synlig och lättillgänglig överallt där du behöver den. Sätt säkerheten i fokus med denna stilfulla brandfilt, skapad för att både skydda och smälta in i din inredning. Det eleganta designkonceptet gör det enkelt att integrera den i vilken rumsmiljö som helst, och den är redo att användas vid behov. Denna brandsäkra inredningsdetalj är ett praktiskt och stilfullt sätt att öka säkerheten i ditt hem. Tack vare dess enkla placering blir det enkelt att agera snabbt om olyckan skulle inträffa. Ge dig själv och ditt hem den trygghet och elegans som den här brandfilten från Eldstickan erbjuder.


  • Omslag: 27x18x5 cm
  • Brandfilt: 1,2x1,2 m


Varje sekund räknas. En brand kan starta plötsligt och utvecklas snabbt. Eldstickans brandfilt har fått höga betyg av testproffs.se och är framtagen för att hjälpa dig att släcka mindre bränder i exempelvis köket eller i anslutning till levande ljus. Den kan också användas för att minska spridning av en eld som redan flammat upp. Brandfilten är tillverkad av ett tätt glasfibermaterial som står mot temperaturer upp emot 500 grader. Förvara filten centralt och lättillgängligt i ditt hem. Låt alla familjemedlemmar veta var den finns och hur den ska användas om olyckan skulle vara framme.  Tack för att du säkrar ditt hem med Eldstickans brandfilt! Så släcker du en eld med brandfilt: Ta ut filten ur sin hållare. Skaka ut filten och lägg den försiktigt över elden. Kasta inte filten över det som brinner för då får elden mer syre. Stryk bestämt på det som brinner så att du kväver elden. Jobba från mitten och utåt. Tänk på att inte slå på filten för då släpps det in mer luft. Fortsätt tills du är helt säker på att elden är kvävd. Låt filten ligga kvar över det som brunnit i 20 minuter. Om brandfilten är använd i brand är den förbrukad, den bör då kasseras och ersättas med en ny.


Eldstickans brandfilt är godkänd enligt europeisk standard SS-EN-1869:2019Recensera produkt