Om oss

Room99 i Motala

Room99 har varit en del av vår resa sedan 2010, och efter tretton år av att ha mött våra kunders behov online, öppnade vi vår första fysiska butik mitt i centrala Motala. Du hittar oss på Drottninggatan 16, där vårt e-handelslager och butik ligger samlat. Vi älskar att kunna erbjuda charmig och inspirerande heminredning som kan ge ditt hem den där speciella känslan. Du är alltid varmt välkommen att handla både online och i vår butik. Tack vare vårt centralt belägna lager i den mysiga staden Motala, kan du som bor i närheten enkelt beställa online och hämta din order inom några timmar. Vi skickar ett SMS när din beställning är redo att hämtas.

Room99 är en nätbutik där du hittar ett brett sortiment av dekorationer, unika detaljer och posters som vi själva tycker mycket om. Vi har handplockat produkter från varumärken som Sagaform, Ernst Kirchsteiger, Kids Concept, Klinta, IB Laursen, Eldstickan, Card Store, Majas Cottage, Mogihome och många fler. Hos oss hittar du stilrena posters och affischer i olika storlekar som passar för alla rum och åldrar.

Vi har med stor omsorg valt ut ett sortiment av tavlor och posters som vi hoppas att du ska gilla. Det inkluderar abstrakt konst, moderna verk, djurtavlor, barntavlor, popkonst och fototavlor. Vi väljer våra produkter med hjärta och själ, så att du kan hitta något som passar din stil, både online och i vår butik på Drottninggatan i Motala. I vår kategori för heminredning finns allt från kuddar och kuddfodral till ljuslyktor, väggdekorationer, möbler och mycket mer som kan ge ditt hem den där lilla extra känslan.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den perfekta heminredningen för ditt hem eller ditt företag, och vi har även många fina gåvor och presenter för årets alla tillfällen. Om du letar efter något särskilt till företaget, hjälper vi gärna till med presentinslagning och ser till att hitta något som passar perfekt. Hör av dig till oss för mer information.

Vi vill göra din shoppingupplevelse så enkel och trevlig som möjligt, både online och i vår butik på Drottninggatan. Alla våra lagervaror skickar vi inom 1-3 dagar.


Varmt välkommen till oss!