Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Väggdekorationer

Snygga väggdekorationer

Alla rum behöver något på väggarna. Här finner du väggdekorationer för både barn och vuxna. Du finner här ett spännande sortiment av dekorationer till väggen av olika slag, allt för att du ska kunna hitta den dekoration som blir en fullträff i just ditt rum! Du hittar också många heta presenttips i denna kategori!

HEM / Hem & Inredning / Dekorationer / Väggdekorationer

De snygga inredningsdetaljerna som också blir roliga presenter!

Är du inte riktigt nöjd med inredningen därhemma? Känner du att det finns ett eller kanske flera ställen i bostaden där det skulle behövas något extra? Något som blir ett fint och effektfullt blickfång i rummet? När det gäller väggdekor är möjligheterna oändliga. En snygg väggdekoration uppfyller de här önskningarna utan problem! Så om du är på jakt efter en rolig, fin och unik present till någon är det en god idé att ta en titt här! När du hittat väggdekorationer som passar dig eller någon du vill ge en gåva är det bara att göra en beställning. Det är smidigt och enkelt! Så smycka väggarna med dessa dekorationer!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart