Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Väggdekorationer

På Room 99 handlar det om att göra ditt hem vackert. Vi är stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av väggdekorationer som passar alla stilar och gör vilket rum som helst vackrare.

Stil är subjektivt 

Varje person har sin egen stil när det kommer till att inreda sitt hem. Det är därför vi på Room 99 har ett omfattande utbud av produkter att välja mellan. Från klassiskt till modernt, och allt däremellan. Oavsett vad du letar efter så har vi det perfekta föremålet för dig! 

Väggdekoration

Att designa ditt hem handlar om att uppnå en balans mellan snyggt och praktiskt. Och i rum 99 är balansen klar som dagen. Oavsett om du vill hänga upp ett konstverk eller bara vill ha lite extra små fina saker på din vägg, har vi produkterna som kommer att ge ditt rum ett snyggt nytt utseende! Heminredning på ett enkelt sätt Om du är trött på att leta efter det perfekta föremålet för ditt heminredningsprojekt, då är Room99 där du ska leta! Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som möter alla behov och budget - både stora och små - lätt att hitta den som är rätt för dig.

klicka på pilen
 

Inga produkter hittades

De snygga inredningsdetaljerna som också blir roliga presenter!

Är du inte riktigt nöjd med inredningen därhemma? Känner du att det finns ett eller kanske flera ställen i bostaden där det skulle behövas något extra? Något som blir ett fint och effektfullt blickfång i rummet? När det gäller väggdekor är möjligheterna oändliga. En snygg väggdekoration uppfyller de här önskningarna utan problem! Så om du är på jakt efter en rolig, fin och unik present till någon är det en god idé att ta en titt här! När du hittat väggdekorationer som passar dig eller någon du vill ge en gåva är det bara att göra en beställning. Det är smidigt och enkelt! Så smycka väggarna med dessa dekorationer!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart