REA 50%

Kristall Detox Ametistkristall


 

Vet du någon som skulle kunna dra nytta av en välbehövlig detox för sinnet och kroppen?

 


Ge en gåva av lugn och fokus med vårt ametist kristallkit

Vet du någon som skulle kunna dra nytta av en välbehövlig detox för sinnet och kroppen? Detta ametist kristallkit är den perfekta gåvan för att guida dem mot en balanserad och hälsosam livsstil. Utforska kraften hos ametistkristallen och upptäck hur den kan bidra till att hålla fokus på det som verkligen betyder något i livet.


Varför Ametist?

Lugnande Energier: Ametistkristallen är känd för sina lugnande och avslappnande egenskaper. Det hjälper till att skapa en känsla av inre ro och främjar mentalt fokus.


Hälsosam Livsstil: Genom att arbeta med ametisten kan man skapa en medvetenhet om hälsosamma val och främja ett fokuserat sinne, vilket leder till en mer balanserad livsstil.


Gåva av Omtanke: Ge detta vackra kristallkit som en omtänksam gåva till någon som du önskar välmående och balans. Det är ett meningsfullt sätt att visa att du bryr dig om deras hälsa och välbefinnande.


Hur använder man det: Placera Ametisten nära dig: Ha ametistkristallen nära dig under dagen, på arbetsplatsen eller hemma, för att dra nytta av dess energier och skapa en lugnande atmosfär.


Meditation och Reflexion: Använd ametisten under meditation eller reflexion för att fördjupa upplevelsen och främja klarhet i tankarna.


Fokus på det positiva: Använd kristallen som en påminnelse att fokusera på de hälsosamma och positiva aspekterna av livet.


  • Storlek och form kan variera. Cirkastorlek: 4-5 cm


Recensera produkt