REA 50%

Kristall Kärlek Rosékvartz


 

Känner du någon som har otur i kärlek eller helt enkelt är i behov av lite självkärlek?

 


Kristall Kärlek Rosékvartz

Känner du någon som har otur i kärlek eller helt enkelt är i behov av lite självkärlek? Det här kristallpaketet är skapat för att guida dig genom användningen av en rosékvartskristall, och hur den kan vara till hjälp med olika kärleksrelaterade frågor. Rosékvarts är känd för att vara stenen för kärlek och öppna hjärtat. Här är några steg för att använda kristallpaketet och dra nytta av dess kärleksfrämjande egenskaper:


Centrera dig själv: Börja med att sitta i en lugn miljö där du kan fokusera på ditt inre. Ta några djupa andetag för att centrera dig själv och skapa en lugn atmosfär.


Aktivera kristallen: Håll rosékvartskristallen i dina händer och fokusera på dess energi. Tänk på kärlek, både för dig själv och andra. Visualisera hur kärlekens energi fyller kristallen.


Självreflektion: Använd rosékvartsens energi för självreflektion. Tänk på de kärleksområden i ditt liv som du vill förbättra och vara öppen för insikter och förändring.


Skapa kärleksintentioner: Formulera tydliga intentioner för kärlek. Skriv ner dem på ett papper och placera det bredvid rosékvartskristallen. Detta hjälper till att förstärka dina positiva tankar och önskningar.


Meditation: Sätt dig bekvämt med kristallen i din hand och meditera över kärlekens energi. Föreställ dig att du omges av en varm och kärleksfull aura som sprider sig till andra områden i ditt liv.


Bär kristallen nära dig: För att fortsätta dra nytta av rosékvartsens energi, bär den som ett smycke eller håll den i fickan. På så sätt kommer den att fungera som en påminnelse om kärlek och självkärlek under dagen.


  • Storlek och form kan variera. Cirkastorlek: 4-5 cm


Recensera produkt