Lyckotroll Grillmästaren 9 cm


 

Lyckotrollet Grillmästaren är inte bara en charmig figur, den är också en symbol för gemenskap, god mat och en passion för grillning.

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Lyckotroll Grillmästaren 9 cm

Lyckotrollet Grillmästaren är inte bara en charmig figur, den är också en symbol för gemenskap, god mat och en passion för grillning. Inspirerad av den konstnärliga och kulinariska skickligheten hos grillmästare överallt, representerar detta troll den perfekta gåvan för att hylla deras expertis och entusiasm. Med sitt glada leende och karakteristiska grillförkläde sprider Lyckotrollet Grillmästaren glädje och feststämning vid varje grillfest. Dess detaljerade grillredskap och entusiastiska attityd gör den till en unik och minnesvärd present för alla grillentusiaster och matälskare. Oavsett om det är för att fira sommaren, för att tacka den ultimata grillvärd/värdinna eller bara för att sprida lite extra lycka till någon som älskar att grilla, kommer Lyckotrollet Grillmästaren att bli en uppskattad och beundrad del av vilken trädgård eller uteplats som helst. Ge bort Lyckotrollet Grillmästaren och låt dess charm och positiva energi lysa upp grillfesten för dig själv eller någon speciell som du vet kommer att älska det!


  • Höjd: 9 cm
  • Material: Polyresin & fårskinn
  • Kommer i en fin presentförpackning


Om lyckotrollen

Under 1950-talet skapade Thomas Dam (1915) Good Luck Trolls i hopp om att det skulle bringa lycka till alla som korsar dess väg. Gjøl-trollet eller Dam-trollet, nu känt som Good Luck Trolls, designades för att avlägsna det onda rykte som troll hade vid den tiden, och det tog nästan 10 år för designern att slutföra det. Dessa troll var världsberömda på 1960-talet och nu har de återupplivats som den perfekta presentidén.Recensera produkt