Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Present till kollega

Överraska din kollega med en present

En present till en kollega kan vara ett bra sätt att visa uppskattning och tacksamhet. De bästa presenterna är de som är personliga och unika på något sätt och här på Room99 hittar du många olika personliga presenter. Exempelvis kan du ge bort en personlig mugg med kollegans namn på, en liten men omtänksam present som de kommer att uppskatta eller en fin nyckelring där du skriver något personligt.  En jobbarkompis kan vara någon som har hjälpt dig i din karriär, en mentor eller bara någon som höjer tillvaron på arbetsplatsen. Överraska med en gåva för att visa din uppskattning!

Tips på avtackningspresent till kollegan!

HEM / Tema & Högtid / Present till kollega

Ge bort en avskedspresent till kollegan

Ska din favoritkollega sluta eller vill du bara överraska med en present? En kollega eller arbetskompis betyder ofta så mycket mer än bara någon som arbetar på samma arbetsplats som du. Det kan vara din partner in crime, den som sitter bredvid dig på möten och hjälper dig att klara dina deadlines. Det kan också vara de som kommer att köpa dig kaffe när du behöver det som mest och de kommer att finnas där för ditt firande. Det bästa sättet är att visa dem hur mycket de betyder för dig med en gåva som är personlig och meningsfull. Sådana presenter finner du här hos oss på Room99, presenter till kollegan som kommer att uppskattas och som känns bra att ge bort. Vi vet alla att det kan vara svårt att hitta den perfekta presenten till en kollega som går i pension eller slutar. Det är därför vi har sammanställt en lista med presenter som du kan välja mellan här på Room99.se!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart