REA 50%

Rabarber lemonaddryck 500 ml


 

Vi på Room99 är glada över att introducera Hafi's Drickfärdiga Rabarber Lemonaddryck, en klassisk törstsläckare som tar dig tillbaka till sommarens avkopplande

 


Rabarber lemonaddryck 500 ml

Vi på Room99 är glada över att introducera Hafi's Drickfärdiga Rabarber Lemonaddryck, en klassisk törstsläckare som tar dig tillbaka till sommarens avkopplande stunder. Med sin uppfriskande smak av rabarber är denna dryck det perfekta sättet att kyla ner sig på varma och soliga dagar. Hafi's Drickfärdiga Rabarber Lemonaddryck är inte bara en förfriskande dryck, den är också den ultimata följeslagaren på picknicken eller som ett läckert alkoholfritt alternativ på sommarkalaset. Dess balanserade sötma och syrlighet gör den till en favorit för alla tillfällen. För att verkligen njuta av denna lemonad rekommenderar vi att servera den väl kyld, gärna med en uppfriskande skiva citron som pricken över i:et. Varje klunk är en smakupplevelse som väcker känslan av sommarens lätthet och glädje. Oavsett om du kopplar av på stranden eller njuter av en picknick i naturen, låt Hafi's Drickfärdiga Rabarber Lemonaddryck vara din följeslagare när du skapar minnen under sommarens strålande sol. Hos Room99 är vi stolta över att erbjuda dig denna läskande och uppfriskande dryck för att förgylla dina sommardagar.


  • Mängd: 500 ml
  • Innehåller: Vatten, Rabarberjuice (30%), Socker, Citronjuice (5%), Fläderbärsjuice. Total juicehalt 35%


Recensera produkt