Tefat 20g


 

Förvandla dina smaklökar till en resa av ren glädje med dessa tefat – en förtrollande upplevelse som förvandlar varje tugga till en flygande glädjekavalkad.

 


Tefat 20g

Förvandla dina smaklökar till en resa av ren glädje med dessa tefat ? en förtrollande upplevelse som förvandlar varje tugga till en flygande glädjekavalkad. Varje godisbit är en konstnärlig skapelse som levererar inte bara en explosion av smaker utan också en känsla av lekfullhet och glädje. Varje tefat är som en påse flygande glädje - fylld med godisbitar som tar dig på en smakresa genom en fantasifull värld. Den överdådiga blandningen av smaker och texturer i varje tugga gör det till en njutning för dina smaklökar och en upplevelse av ren glädje. Dessa godis tefat är perfekta för att dela med vänner eller för att skapa magi på ditt eget sötsaksbord. Varje tugga är som en fest av färger och smaker, vilket ger en lekfull känsla till varje ögonblick. Så låt våra Godis Tefat bli din påse flygande glädje, där varje tugga är en resa tillbaka till de lyckliga dagarna av barndomen. Ett godisäventyr som inte bara tillfredsställer ditt sötsug utan också fyller dig med glädje och skratt. En påse som flyger direkt till hjärtat av din smakupplevelse.


  • Mängd: 20 g
  • Socker, dextros, majsstärkelse, syra (vinsyra), surhetsreglerande medel (natriumvätekarbonat), aromer och färgämnen (kurkumin, indigotin/indigokarmin, rödbetsjuice)
  • Producerad i Belgien och packad i Sverige


Recensera produkt