Aroma Diffuser, vit


 

Sprid välbehagFormad som ett glasägg skapar Aroma Diffuser en behaglig inomhusluft genom fin mist. Genom att addera några droppar doftolja kan du variera dofter

 


Sprid välbehag

Formad som ett glasägg skapar Aroma Diffuser en behaglig inomhusluft genom fin mist. Genom att addera några droppar doftolja kan du variera dofter efter säsong, rum eller humör från Sthlm Fragrance Suppliers serier av exklusiva doftoljor. 

Aroma diffuser har en vacker led-belysning som du kan ställa in på skiftande belysning, stanna den i en viss belysning eller låta stå på med mist och doft utan belysning. Aroma Diffuser är lika vacker livsstilsprodukt som funktionell.

  • Vit
  • Mist och doftsättning per 100 ml vatten:  Igång i 6-10 h
  • Automatisk avstängning
  • Mjuk LED-Belysning
  • Nästintill Ljudlös
  • 18,2 cm hög
  • 13,5 cm bred

 

Produktbeskrivning:

Denna vackra och dekorativa Aroma Diffuser / Luftfuktare, formad som ett glasägg skapar en fridfull och väldoftande mist genom att addera 1-3 droppar parfymolja . Aroma Diffuser förenar frisk luft och doft  med modern vetenskaplig innovation där du endast behöver ett vägguttag att plugga in den i för att skapa en sofistikerad väldoftande atmosfär.

Aroma Diffuser är igång i ca 5?10 timmar och när vattnet ångat bort och vattenbehållaren är tom så stängs den av automatiskt så du behöver aldrig oroa dig för att glömma bort den.

Aroma Diffuser Luftfuktare har multipla LED-ljusfunktioner och kan sakta växla mellan olika vackra färger i belysningen, ställas in på endast en färg eller stå med mist och doft utan belysning i  sitt vackra grå marmorerade eller vita äggformade glasskal. 

 

Gör så här:

Var varsam när du hanterar Aroma Diffuser. Det vackra äggformade glastoppen sitter inte ihop med vattenbehållaren utan du lyfter av det när du ska addera vatten.

Sätt in adaptorn i vattenbehållaren på Aroma Diffuser

Ställ Aroma Diffuser på ett platt underlag så den ej står lutad.

 

Häll i vatten (100 ml) i vattenbehållaren upp till maxlinjen.

Addera 1-3 droppar av din favorit doft från vår serie exklusiva doftoljor.

Sätt tillbaka glastoppen i skåran i vattenbehållaren. Du känner när den klicka i.

Plugga in Aroma Diffuser i väggen.

Klicka igång med knappen.

Låt stå, behövs ej stängas av

 

Önskar du byta vatten om du stängt av din Aroma Diffuser och vill byta parfym olja i vattnet så häll vattnet på andra sidan av luft utsläppet. Släpp inte ut vattnet på sidan med luftutsläpp. Detta kan skada din Aroma Diffuser.

Glasägget är ett hantverk och varje grått marmorerat glas har sitt egna unika mönster. 

Aroma Diffuser Luftfuktare kan användas med eller utan doft olja.Recensera produkt