Rumsdoft Klinta, Bärnsten & Tonkaböna 100 ml


 

Omslut ditt hem i en förtrollande atmosfär med Klintas Rumsdoft – en varm, söt och berusande symfoni

 


Rumsdoft Klinta, Bärnsten & Tonkaböna 100 ml

Omslut ditt hem i en förtrollande atmosfär med Klintas Rumsdoft, en varm, söt och berusande symfoni av dofter som vi på Room99 inte bara uppskattar, vi älskar den. 


Doftbeskrivning: Denna doft är som en omfamning av värme och sötma. En förförisk blandning av lilja, vanilj, tonkaböna och pralin skapar en berusande doftupplevelse. Hjärtnoter av bergamott, grapefrukt, svartvinbär, iris, jasmin och apelsinblomma ger en mångfacetterad komplexitet, vilken vilar på en stabil bas av patchouli, cederträ och mysk.


  • Mängd: 100 ml
  • Bärnsten & Tonkaböna


Vi på Room99 har blivit förtjusta i Klintas Rumsdoft av många anledningar. Utöver dess förtrollande doftsignatur delar vi även Klintas engagemang för natur och miljö. Med en alkoholfri, icke-brännbar naturlig och vegetabilisk bas, kombinerad med högkvalitativa aromoljor, skapas en fantastisk doft som samtidigt bevarar den milda och rena doftprofilen som Klintas övriga produkter är kända för. Flaskan, tillverkad av återvunnet glas, är inte bara estetiskt tilltalande utan också ett steg mot hållbarhet, vilket passar väl in i vår strävan efter miljövänliga val. Varje spray av Klintas Rumsdoft är en kärleksförklaring till en atmosfär av välbefinnande och elegans i ditt hem. Med två eller tre spritsar skapas en doftsättning som varar och sprider kärlek till varje hörn av rummet. Klintas noggranna kvalitetskontroller säkerställer att varje flaska innehåller rättvisa och älskade produkter. Upplev en ny dimension av doftglädje med Klintas Rumsdoft ? en personlig favorit här på Room99.Recensera produkt