Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Fjäderblommor för hemmet

Dekorera med fjäderblommor i ris och kvistar

Vackra fjäderblommor i många olika färger som matchar fint ihop. De finns i flertalet färger så som gammelrosa, svart, aprikos, mörkrosa samt grön. De fina fjädrarna bildar en blomma som får tanken att gå till de magiska magnolia blommorna. De gör sig fint i påskriset eller andra kvistar och grenar. Vi på Room99 tycker att de är så fina att de kan få vara framme året om.

HEM / Påskpynt / FjäderblommorSkapa magiska dekorationer med fjäderblommor

De passar utmärkt att sätta i kvistar och grenar men även för att ge bort till dina nära och kära. Fjäderblommor beställer du hos oss på Room99 och vi skickar din order omgående. Fjäderblommor är ett mycket populärt påskpynt som går att mixa och matcha med alla färger. Fjäderblommorna fäster du enkelt med ståltråd i ris eller grenar.

Fjäderblommor är en enastående och förtrollande produkt som förvandlar varje miljö till en färgsprakande oas av skönhet och elegans. Dessa vackra konstgjorda blommor är skapade för att erbjuda en tidlös och underbar dekoration för ditt hem eller speciella tillfällen. Varje fjäderblomma är noggrant utformad för att efterlikna äkta blommors subtila skönhet och delikatess. Med sina livfulla färger och realistiska former ger fjäderblommorna en känsla av friskhet året runt, oberoende av årstid. Deras mjuka och lätta fjädrar fångar ljuset på ett förtrollande sätt, skapar en lekfull och drömsk atmosfär. Det är som att ha en bukett av förtrollande blommor som aldrig vissnar och alltid förblir i full blom. Fjäderblommorna är perfekta för att addera en touch av glamour och elegans till ditt hem, bröllop, fest eller annan speciell händelse. De är flexibla och kan användas i olika arrangemang, från blomsterbuketter och centerpieces till dekoration av inbjudningskort och presentförpackningar. Deras mångsidighet gör dem till ett fantastiskt komplement till alla typer av inredningsstilar. Dessa konstgjorda blommor kräver inget underhåll och behåller sin skönhet år efter år.

Glöm bekymren med att vattna och se dem vissna – med fjäderblommor kan du njuta av en varaktig skönhet utan ansträngning. Varje blomma är skapad med högsta precision och omsorg för att säkerställa att varje detalj återspeglar den autentiska skönheten hos verkliga blommor. Skapa en förtrollande och blomstrande atmosfär med fjäderblommor. Utforska möjligheterna att förvandla ditt hem eller evenemang med dessa magnifika och tidlösa dekorativa element. Låt fjäderblommorna bli själva hjärtat i ditt dekorerade utrymme och njut av deras förtrollande skönhet dag efter dag.


Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart