Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Fjäderblommor

Vacker fjäderblomma i många olika färger som matchar fint ihop. De finns i färger så som gammelrosa, svart, aprikos, mörkrosa och grön och ett helt gäng flera andra härliga fäger som gör sig fint i påskriset eller andra kvistar och grenar. De är så fina att de kan få vara framme året om. De fina fjädrarna bildar en blomma som får tanken att gå till de magiska magnolia blommorna.

HEM / Tema & Högtid / Påskpynt / Fjäderblommor

Skapa magiska dekorationer med fjäderblommor. Passar utmärkt att sätta i kvistar och grenar och ge bort till dina nära och kära. Fjäderblommor beställer du hos oss på room99 och vi skickar din order omgående. Fjäderblomman är en mycket populälr påskdekoration som går att mixa och matcha med alla färger på våra fjäderblommor. En enkel fjäderblomma med ståltråd som du smidigt fäster i ris eller grenar.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart