Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala


Fjäderblommor för hemmet

Dekorera med fjäderblommor i ris och kvistar

Vackra fjäderblommor i många olika färger som matchar fint ihop. De finns i flertalet färger så som gammelrosa, svart, aprikos, mörkrosa samt grön. De fina fjädrarna bildar en blomma som får tanken att gå till de magiska magnolia blommorna. De gör sig fint i påskriset eller andra kvistar och grenar. Vi på Room99 tycker att de är så fina att de kan få vara framme året om.


HEM / Tema & Högtid / Påskpynt / Fjäderblommor

Skapa magiska dekorationer med fjäderblommor

De passar utmärkt att sätta i kvistar och grenar men även för att ge bort till dina nära och kära. Fjäderblommor beställer du hos oss på Room99 och vi skickar din order omgående. Fjäderblommor är ett mycket populärt påskpynt som går att mixa och matcha med alla färger. Fjäderblommorna fäster du enkelt med ståltråd i ris eller grenar.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart