Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Påskpynt till hemmet

Handla påskpynt och inred ditt hem med dekorationer från Room99

Dekorera ditt hem med påskpynt för att fira denna vackra vårfest. Vi har påskpynt i stilren design med klassiska motiv.  Påsk, vårens vackra högtid I de skandinaviska länderna samlas människor runt bordet för att fira och njuta av sin tid tillsammans. Det är därför vi har skapat en rad härliga dekorationer för dig att njuta av din tid med familj och vänner.

Påsken, vårens vackra högtid!

HEM / Påskpynt

Hitta ditt perfekta påskpynt till hemmet

Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av påskpynt. Här hittar du alla typer av dekorationer för ditt hem bland annat krukor, påskliljorna, porslinsägg, kycklingar och påskharar. Oavsett inredningsstil är vi säkra på att du hittar något som passar i just ditt hem, både till det stora och lilla påskfirandet.
Påskägg i porslin har kommit att bli en favorit i många hem, dessa vackra ägg passar lika bra hängandes i påskriset som i ett fönster. Det finns även dekorationer och ägg som du på ett dekorativt sätt kan placera i en liten grupp på exempelvis ett bord eller byrå. Dessa dekorationer finns även tillgängliga i neutrala färger som gör det möjligt att ha påskpyntet och inredningen framme året runt.

Färgglatt eller stilrent påskpynt? 

Det finns gott om påskpynt i alla möjliga olika färger, mönster och material, och här kan du därför hitta just de dekorationerna som kompletterar din övriga heminredning på bästa sätt. Färgglada bordsdekorationer, hängande påskägg i porslin, brickor och servetter med klassiska motiv är bara en liten del av alla dekorationer till påsken som du kan hitta här. Vi har olika stilar av dekorativa ägg, färgglada band och vackra dekorationer som får ditt vardagsrum eller matbord att kännas att det verkligen är påsk! Påsken är en tid för nya början. Kolla in utbudet av vårt påskpynt. Vi erbjuder produkter till bra priser, så att du kan fira denna högtid med stil! Här finner du  mycket påskpynt  Vi har olika stilar av dekorativa ägg, färgglada band och vackra dekorationer som får ditt vardagsrum eller matbord att kännas att det verkligen är påsk! Påsken är en tid för nya början. Kolla in utbudet av påskpynt. Vi erbjuder produkter till bra priser, så att du kan fira denna högtid med stil!


Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart