Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Julmuggar

Julmugg - Den perfekta julklappen

Nu när det nalkas jul är det självklart att man ska dricka sina varma drycker i en fin julkopp för att komma i rätt julstämning. En julmugg är också en perfekt julklapp att ge bort till någon man tycker om eller varför inte till sig själv? Julmuggar är något man aldrig kan ha för många av. Hos oss på Room99 kan du göra julmuggen personlig för att säga vad du vill på sidan av den.

En julmugg för vinterns alla mysstunder

HEM / Tema & Högtid / Julpynt / Julmuggar

Köp en egendesignad julmugg

Julen är nu alldeles runt hörnet och vad passar inte bättre än en julmugg att med något varmt i att värma sig med. Låt någon du tycker om få en julmugg med egenskriven text på sidan av muggen. En julmugg är den perfekta julklappen att ge bort!

Se hela vårt sortiment av Julpynt

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart