Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Skolplanscher till ditt hem

Vi erbjuder dig skolplanscher med olika motiv, färger och storlekar 

 Vi har ett brett utbud av skolplanscher med motiv av växter för alla smaker. Här kan du hitta ett brett utbud av planscher och affischer i gammaldags stil eller retro. Varje plansch är unik på ett snyggt sätt och har en skön retrokänsla. Handla din skolplansch redan idag hos oss på Room99.

HEM / Tavlor & Posters / Posters / Skolplanscher

Skolplanscher att dekorera hemmet med

De häftiga skolplanscherna med växter sätter en mysig prägel på rummet. Det finns planscher som har lite mer gammaldags stil med en retrokänsla och oavsett vilken du väljer så ger de en härlig känsla i rummet. Titta in vårt utbud av skolplanscher och välj ut din favorit redan idag.

Se hela vårt sortiment av Posters

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart