Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Canvastavlor

Canvastavlor till dina vägger

Här hittar du våra posters, tavlor och oljemålningar på canvas. Välj bland flera färdiga motiv eller köp en canvastavla med personligt namn eller årtal. Perfekt som doppresent, bröllopsgåva, födelsedagspresent, gåva till dig själv eller någon annan du vill göra glad. Bland våra färdiga motiv hittar du bland annat canvastavlor med kartor och städer, djur och natur, text, vintagemotiv och grafiska illustrationer. Här finns något för alla hem och rum! Beställ våra snygga canvastavlor enkelt online. Dom levereras sedan till dig färdiga och uppspända på en ram av trä, redo att hängas upp på väggen.

klicka på pilen
 

Canvastavla, Lionking

Produceras efter beställning

Fr.

249

KR

Canvastavla, Golden wheat

Produceras efter beställning

Fr.

249

KR

Canvastavla, Hotel Mama

Produceras efter beställning

Fr.

249

KR

Fina canvastavlor med hög kvalitet

Stort sortiment av canvastavlor hittar du hos oss på Room99 inredningsbutiken online som älskar inredning och vackra canvastavlor. Här hittar du personliga canvastavlor och canvas tavlor med tryck. Flera olika storlekar för att de ska passa i alla hem eller kontor. Vi erbjuder fina canvas tavlor med den höga kvaliteten som gör att dessa tavlor blir en fin detalj i ditt hem. Canvas tavlor i olika stilar hittar du här, både foto på canvas eller abstrakta och stilrena eller med lite mer färg. Vi erbjuder ett brett sortiment inom heminredning för att ditt hem ska bli så som du vill ha det. Du kanske vill förnya din arbetsplats och då passar vårt breda sortiment utmärkt. Billiga canvastavlor med hög kvalité och snabba leveranser gör det enkelt att handla tavlor online på Room99. 

Missa inte att du även har möjlighet att tillverka din egna canvastavla som gör ditt hem eller arbetsplats ännu mer personlig. Kanske har du och din familj eller kollegor ett speciellt uttryck som ni vill skriva på en personlig canvastavla för att påminnas om erat motto eller peppande ord. Bara fantasin sätter gränserna och har du några idéer och tankar så kan du alltid kontakta vår duktiga kundservice som kan hjälpa dig om du har några frågor. Du når vår kundservice både på telefon eller mail du hittar alla våra kontaktuppgifter längst ner på vår sida eller under kontakta oss.

Canvastavlor för alla rum 

Under vår kategori canvastavlor hittar du tavlor som passar perfekt i vardagsrummet, köket eller kontoret eller sovrummet. På room99 hittar du helt enkelt canvastavlor till alla rum. Vi erbjuder vackra inredningsdetaljer och handlar du för mer än 500kr så bjuder vi på frakten. Varmt välkommen att kika runt och hitta dina nya favorit heminrednings produkter. Handla tavlor på canvas uppspända och klara för att bara hängas upp på väggen. Enklare kan det inte bli. Trendiga och populära motiv eller personliga motiv som gör ditt hem extra unikt.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart