Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Djur posters

Djurliv i barnens rum!

Alla barn älskar djur och tänk så kul för dem att se fina djur varje dag! Här finns det roliga, vackra och fina djur i form av postrar som  blir en fullträff som inredningsdetalj i alla barnrum! Vill du och barnen ha ett djur tecknat med humor på väggen? Eller ett mer realistiskt avbildat djur?  Här kan du köpa båda dessa typer av djurteckningar så välj det som passar er bäst!  Det finns dessutom både färgglada posters och posters i grått och vitt, smidigt och lätt att matcha med den övriga inredningen! Detta är mycket fina och väldesignade postrar som gör barnen och dig glada varje gång ni ser dem! De har en unik och stilsäker känsla och blir ett riktigt blickfång i barnens rum! Så låt en bit av naturen flytta in i barnrummet med dessa postrar!

Fina väggprydnader som även blir fina gåvor!

En kanin eller en leopard? Vilken typ av djur får komma in i barnens rum? Barnen kanske har ett eller flera favoritdjur? Varför inte köpa postrar med de djuren här? Då blir det ju en väggprydnad som verkligen säger något om den eller de barn som bor i rummet! Och så är det ju roligt för barnen att ha sitt eller sina favoritdjur på väggen! Är du på jakt efter en kul present till ett barn? Barnet kanske fyller år eller så har det kanske blivit dags att köpa julklappar? Dessa posters blir roliga och garanterat uppskattade presenter till alla tillfällen då gåvor ska ges! Dessutom är ju detta presenter som du inte behöver springa runt i affärer för att köpa! De finns här och du beställer dem lätt och smidigt! Barnrummets väggar blir mer levande med dessa postrar!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart