Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Bokstäver & siffror

Barnposter - siffor & bokstäver

Vill du ge dina barn något som hjälper dem att lära sig siffror på ett roligt sätt?  Om du sätter upp dessa posters i barnens rum ser de siffrorna varje dag! Postrarna blir dessutom fina inredningsdetaljer i barnrummet! Du kan också köpa posters med enstaka siffror, kanske blir det barnens födelseår som hamnar på väggen? Tänk vilken fin och personlig utsmyckning det blir! Du köper de pedagogiska och snygga postrarna här, bekvämt och enkelt! Inga tidskrävande butiksbesök alltså!

 

Inga produkter hittades

Hela alfabetet på väggen!

När man lär sig att läsa och skriva börjar ju allt med de enskilda bokstäverna, de är ju byggstenarna som barnen måste lära sig för att i nästa steg kunna skapa ord med vilka de sedan kan skapa meningar. Nu kan dessa byggstenar synas på pojk- eller flickrummets vägg! Välj den alfabetsposter som passar in i just ditt barns rum! Postrarna har en sak gemensamt, de är stilrent och snyggt designade! Så låt alfabetet flytta in till dina barn, det blir verkligen en lärorik prydnad!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart