Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Personliga barnposters

Vilket mirakel det är när ett barn kommer till världen! Här finner du postrarna som handlar om detta mirakel! De har sin givna plats på barnrummets väggar eftersom de ju faktiskt handlar om den eller de som bor där! Postrarna är dessutom mycket snyggt och stilrent designade för även om innehållet givetvis är det absolut viktigaste med postrarna så gör det ju inget att det desssutom är fina att se på! Det är smidigt att köpa dessa postrar! Du bara väljer en poster, skriver in uppgifterna om just ditt barns födsel och gör din beställning! Låt de vackra minnena bli en vacker prydnad i barnrummet!

HEM / Personliga gåvor / Personliga posters / Personliga barnposters

Personlig fotoposter 2 13x18 cm

Produceras efter beställning

Fr.

129

KR

Bokstaven 13x18 cm

Produceras efter beställning

Fr.

99

KR

Personlig Vit krona 13x18 cm

Produceras efter beställning

Fr.

99

KR

Personlig Grå krona 13x18 cm

Produceras efter beställning

Fr.

99

KR

En perfekt gåva till nyblivna föräldrar!

Är det någon du känner som ska bli eller nyss har blivit föräldrar? Kanske är det dina egna barn som nu själva har fått barn och du har fått barnbarn? En poster med barnets namn och födelsedata är det perfekta sättet att gratulera de lyckliga nyblivna föräldrarna! Tänk så roligt att ge dem en sådan fin present! Det kommer att bli mycket uppskattat! Dessutom är det ju en gåva som även kommer att glädja barnet när det blir äldre! Så köp en av dessa postrar och överraska den nya mamman och pappan med en garanterat unik och personlig present! Det är här hos Room99.se du köper postern!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 älskar känslan att få skapa lyckliga och glada hem där ditt liv blir alldeles vackert. Vi vill att du ska kunna skapa ett hem som fyller dig med glädje och som andas din personlighet. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du.

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart