Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Bröllopsposters

Personliga bröllopsposters

Spara minnet från kanske den största händelsen i ens liv. En egen bröllops poster med datum, plats, namn m.m. Funkar även bra som en mycket uppskattad bröllopspresent. Postern kan fås i mänga olika grundmotiv med plats för egen text.

HEM / Personliga gåvor / Personliga posters / Bröllopsposters

En riktigt personlig och kärleksfull inredningsdetalj!

Vill ni visa er kärlek för alla som besöker ert hem? Ja, det märks förstås på er hur kära ni är, men varför inte göra det extra tydligt med dessa fina posters som verkligen utstrålar kärlek och romantik! De är mycket fina på väggen och blir en mycket personlig inredningsdetalj! Välj den poster som passar just er två allra bäst! Vill ni att texten ska vara omgiven av dekor? Eller föredrar ni kanske en mer avskalad design? Många färger eller svart och vitt ? Här finns många möjligheter, allt för att ni ska kunna hitta den poster som blir det självklara valet för er! Så missa inte chansen att pryda ert hem med en kärleksfull bröllopsposter! Ni beställer er poster här, smidigt och lätt!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart