Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Personliga nyckelringar

Vi har den perfekta presenten till en familjemedlem, vän eller kollega, den personliga nyckelringen. Du designar din nyckelring precis så som du vill ha den, så den blir personlig och unik för just dig.

Designa din egen personliga nyckelring 

Hos oss kan du anpassa och utforma din nyckelring på ett antal olika sätt. Kika in vårt utbud av nyckelringsdesigner och välj vilken som passar dig bäst.

HEM / Personliga gåvor / Personliga nyckelringar

Nyckelringar till hela familjen

Att skapa egna personliga nyckelringar är ett bra alternativ om man är många i en familj. Man kan då få sin helt egna design på sin nyckelring så man alltid vet vilken som är sin egen. Man kan på sin nyckelring skriva något fint citat man tycker om eller varför inte ha en bild på någon man håller kär. Här är det bara fantasin som sätter gränser. Låt fantasin flöda och utforma din nyckelring som är personlig för just dig.

Se hela vårt sortiment av Personliga Gåvor

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart