Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Pynt för middag & fest

Gör middagen och festen extra snygg

Att få slå sig ner vid ett härligt festdukat bord är alltid en trevlig upplevelse att få ta del av och här på Room99 hittar du de små festdetaljerna som gör de stora skillnaderna. I vårt festsortiment hittar du ballonger, partyhattar, dekorationer till tårtor, bordsplacerinsgkort, tårtljus och mycket mer som gör festdagen betydligt roligare! En middagsbjudning eller en fest blir alltid mycket roligare när man lagt ner lite tid för att fixa i ordning det dukade bordet och höjer feststämningen både hos dig och dina gäster.

 

Dukningen är viktig när man ska ha fest!

Det går inte att överskatta dukningens betydelse för en lyckad fest! Dukningen hjälper till att sätta tonen för festen och förstärker gästens upplevelse! Att sätta sig vid ett fint dukat bord höjer ju festhumöret på alla! En väl genomförd dukning vittnar också om den stora omsorg du har lagt ner på festen. Den ger också festen en personlig prägel. Här hittar du produkter som ger dig möjligheten till en dukning som har det där lilla extra! Fina ballonger vid födelsedagsfirarens plats vid bordet! Riktigt snygga pappersmuggar! Vackra och roliga girlanger i taket!  Jubilarens ålder i svävande foliesiffror! Ja, det finns verkligen många sätt att duka festbordet och dekorera sin festlokal! Hur gör du? Välj det du behöver till din fest här och gör en beställning, det är bekvämt och lätt! Piffa upp festdukningen och gör bordet lyxigare med festdekorationer och pynt och låt dig njuta av den perfekta tillställningen.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart