Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Engångsartiklar

Smidiga engångsartiklar till festen!

Ska du ha kalas, kanske med många gäster? Det är ju alltid roligt att bjuda till fest men att diska en massa bestick, glas och tallrikar efteråt är ju inte så kul, även om man har diskmaskin. Det slipper du med de här engångsartiklarna! Men bara för att det är engångsartiklar så behöver de ju inte se tråkiga ut! Här hittar du snygga tallrikar, muggar och bestick som är perfekta att duka med när det är dags för fest! Lyxiga pappersservetter finns också här. Detta är pappersservetter med tygservettens elegans och lyxighet! Dessa produkter är alltså kort sagt en utmärkt kombination av festkänsla och bekvämlighet! Så om du vill ha det så smidigt som möjligt på nästa fest, köp dessa engångsprodukter! Eller varför inte använda produkterna för att sätta guldkant på din campingsemester! Tänk vilken fin och festlig dukning det blir på campingbordet! Du beställer dina engångsartiklar bekvämt här och slipper köa i en butik!

klicka på pilen
 

Inga produkter hittades

En kul detalj till varje fest!

Små detaljer kan göra stor skillnad! Festens dekorationer är ju alltid mycket viktiga och det man ska komma ihåg är att det som kan göra festen riktig personlig och minnsvärd, det där lilla extra, inte behöver vara något stort. Ta till exempel en sådan sak som sugrör. Har du någon gång tänkt på hur de ser ut när du bjuder dina gäster på drycker med ett sådant i? Det kan tyckas vara en väldigt liten detalj, men gästen blir garanterat imponerad om det märks att du har tänkt även på det. Här finns det sugrör många i olika färger och mönster att välja mellan, allt för att du ska kunna hitta sugrör med de utseende som just du vill ha! Varför inte beställa sugrör i mer än en färg eller mönster? Då kan du ju låta varje gäst ha sin egen färg eller mönster på sugröret, en rolig grej på festen! Sugrör är ju förstås inte något som bara används på fester och de fina sugrör du köper här blir garanterat lika roliga att dricka med en vanlig måndag!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart