Mjölkchoklad 25g


 

Stig in i en värld av ren chokladglädje med den lilla barnsligt goda mjölkchokladkakan från Konfektyrfabriken i Hälsingborg.

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Mjölkchoklad 25g

Stig in i en värld av ren chokladglädje med den lilla barnsligt goda mjölkchokladkakan från Konfektyrfabriken i Hälsingborg. Denna kompakta chokladskatt är skapad för att leverera maximal njutning i varje miniatyrbit. Varje tugga av denna små men kraftfulla mjölkchokladkaka är som ett smakfullt äventyr för dina smaklökar. Den krämiga mjölkchokladen omfamnar din mun i en symfoni av sötma och chokladig lycka, och den kompakta storleken gör den till den perfekta följeslagaren för alla små och stora ögonblick. Det lekfulla designen och den förföriska smaken gör denna lilla chokladkaka till den ultimata behandlingen för både barn och vuxna. Den är lätt att ta med sig överallt och perfekt för att stilla ditt sötsug närhelst du känner för det. Så låt din inre barnslighet blomma upp och låt smaken av den goda mjölkchokladkakan föra dig tillbaka till de enkla och lyckliga stunderna i livet. Varje liten tugga är en påminnelse om glädjen i det små och en chokladupplevelse som du kommer att älska, bit för bit.


  • Mängd: 25 g
  • Socker, helmjölkspulver, kakaosmör, kakaomassa, emulgeringsmedel: sojalecitin, smakämnen, kakao: min 30,5%. Kan innehålla spår av nötter och gluten från flingor.


Recensera produkt