REA 50%

Himmelska Havssaltstryfflar 200g


 

Förbered dig på en smakresa bortom det vanliga med dessa godas tryfflar, nu berikade med den perfekta kombinationen av havssalt.

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Himmelska Havssaltstryfflar 200g

Förbered dig på en smakresa bortom det vanliga med dessa godas tryfflar, nu berikade med den perfekta kombinationen av havssalt. Denna himmelska smakupplevelse tar chokladälskare på en resa där sötma möter sälta i varje delikat tugga. Varje tryffel är konstnärligt skapad för att erbjuda en oemotståndlig kombination av krämig choklad och de fina kristallerna av havssalt. Den söta och mjuka chokladens perfekta kontrast till den salta tonen ger en smakprofil som är sofistikerad och full av överraskningar. När du tar den första tuggan möts dina smaklökar av en symfoni av smaker - en upplevelse som förför dina sinnen. Dessa tryfflar med smak av havssalt är mer än bara en frestelse; de är en konstform som skapats för att tillfredsställa den mest kräsna chokladälskaren. Varje förpackning är noggrant sammansatt för att ge en visuell aptitretare och en smakfull överraskning. Oavsett om det är en belöning för dig själv eller en tankefull present till någon speciell, kommer dessa tryfflar att göra varje ögonblick till en chokladrik fest. Sätt guldkant på ditt liv med våra godaste tryfflar med smak av havssalt - en dekadent förening av sött och salt som kommer att föra din chokladupplevelse till nya höjder av njutning. En smakresa värd att uppleva om och om igen.


  • Mängd: 200 g
  • Vegetabiliskt fett (kokosnöt, RSPO-certifierad palmolja) i varierande proportioner, socker, fettreducerat kakaopulver 12%, vasslepulver (MJÖLK), havssalt (0,6%), emulgeringsmedel (SOJAlecitin), arom (vanillin). Minst 12% kakao. Pudrade med kakaopulver. Kan innehålla spår av HASSELNÖTTER, MANDLAR och DESS BI-PRODUKTER.
  • Producerad och handpackad i Sverige


Recensera produkt