Fizzyringar 150 g


 

Denna godispåse är en fest för dina smaklökar, fylld med de perfekt balanserade och härligt bubbliga Fizzyringarna som kommer att väcka din smakpalett till liv

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Fizzyringar 150 g

Ge dig själv tillåtelse att njuta av en modern klassiker! Denna godispåse är en fest för dina smaklökar, fylld med de perfekt balanserade och härligt bubbliga Fizzyringarna som kommer att väcka din smakpalett till liv. Varje ring är en sensation i sig, skapad med kvalitetsingredienser för att erbjuda en frisk och fruktig smakupplevelse. Den klassiska kombinationen av sött och syrligt får en modern twist med Fizzyringarna, och varje tugga är som en resa till godishimlen. Fizzyringarnas unika textur kombinerar den perfekta mängden mjukhet och bubblighet, vilket gör varje tugga till en uppfriskande och underhållande stund. Denna moderna klassiker är skapad för dem som älskar det traditionella men också söker något nytt och spännande. Oavsett om du är på jakt efter en läcker belöning för dig själv eller om du vill dela glädjen med andra, är "En påse moderna klassiker - Fizzyringar" det ultimata valet. Varje ring är som en småkonstverk i godisform, och de är redo att förgylla ditt ögonblick och skapa söta minnen. Så, låt Fizzyringarna vara stjärnorna i din godishimmel och ta dig tid att njuta av denna moderna klassiker. En påse full av bubblande glädje och oemotståndlig smak som kommer att göra din dag extra speciell.


  • Mängd: 150 g
  • Socker, glukos-fruktossirap, vatten, gelatin, fuktighetsbevarande medel (sorbitol), surhetsreglerande medel (äppelsyra, citronsyra), bikarbonat, aromämne, färgämne (E120, E133)
  • Producerad och packad i Sverige


Recensera produkt