Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Presenttips / Present till lärare / Lyckotroll Läraren 9 cm

Lyckotroll Läraren 9 cm

419

KR

Lyckotroll Läraren 9 cm

Lyckotrollet Läraren är mer än bara en bedårande figur, det är en symbol för kunskap, vägledning och det oersättliga bidraget till utbildningens värld. Inspirerad av den passion och hängivenhet som lärare visar för att forma och stödja sina elever, är detta troll den perfekta gåvan för att hylla deras engagemang och dedikation. Med sitt vänliga leende och uppmuntrande gestik sprider Lyckotrollet Läraren glädje och positivitet i klassrummet och bortom. Dess karakteristiska krit- eller boksymbol och läsglasögon gör det till en minnesvärd och symbolisk present för lärare av alla ämnen och nivåer. Oavsett om det är för att fira en ny läsårssatsning, för att tacka en särskilt inspirerande lärare eller helt enkelt för att visa uppskattning för det viktiga arbete som lärare gör varje dag, kommer Lyckotrollet Läraren att bli en älskad och betydelsefull del av vilket klassrum eller arbetsplats som helst. Ge bort Lyckotrollet Läraren och låt dess magi och symboliska värde sprida glädje och uppmuntran till både dig och den lärare som du vill hylla och hedra!


  • Höjd: 9 cm
  • Material: Polyresin & fårskinn
  • Kommer i en fin presentförpackning


Om lyckotrollen

Under 1950-talet skapade Thomas Dam (1915) Good Luck Trolls i hopp om att det skulle bringa lycka till alla som korsar dess väg. Gjøl-trollet eller Dam-trollet, nu känt som Good Luck Trolls, designades för att avlägsna det onda rykte som troll hade vid den tiden, och det tog nästan 10 år för designern att slutföra det. Dessa troll var världsberömda på 1960-talet och nu har de återupplivats som den perfekta presentidén.

Märke Spring Copenhagen
EAN 5711336025418

Relaterade produkter

 

Personlig keramikmugg, blomsteräng

Produceras efter beställning

179

KR

Nyckelring, Tack lärare, rosa

Produceras efter beställning

89

KR

Personlig nyckelring, valfri text

Produceras efter beställning

99

KR

Nyckelring, Tack för allt, blomster

Produceras efter beställning

89

KR

Nyckelring, Världens bästa pedagog

Produceras efter beställning

89

KR

Keramikmugg, världens bästa pedagog

Produceras efter beställning

129

KR

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart