Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Presenttips / Present till lärare / Lyckotroll Fröken 9 cm

Lyckotroll Fröken 9 cm

419

KR

Lyckotroll Fröken 9 cm

Lyckotrollet Fröken är mer än bara en bedårande figur, det är också en symbol för kärlek, omsorg och det värdefulla arbetet inom pedagogiken. Inspirerad av den passion och det engagemang som lärare i förskolan visar för att forma och stödja sina små elever, representerar detta troll den perfekta gåvan för att hylla deras betydelsefulla roll. Med sitt leende och kramvänliga hållning sprider Lyckotrollet Fröken glädje och positivitet i förskolemiljön och bortom. Dess detaljerade attribut, såsom en bok eller en penna, gör det till en minnesvärd och symbolisk present för förskolelärare som ägnar sig åt att ge barnen en trygg och stimulerande lärandemiljö. Oavsett om det är för att fira en speciell händelse, som tack för ett fantastiskt läsår eller bara för att visa uppskattning för den omsorg och kärlek som Lyckotrollet Fröken representerar, kommer det att bli en älskad och betydelsefull del av vilken förskoleklassrum som helst. Ge bort Lyckotrollet Fröken och låt dess magi och symboliska värde sprida glädje och uppmuntran till både dig och den förskolelärare som du vill hylla och hedra!


  • Höjd: 9 cm
  • Material: Polyresin & fårskinn
  • Kommer i en fin presentförpackning


Om lyckotrollen

Under 1950-talet skapade Thomas Dam (1915) Good Luck Trolls i hopp om att det skulle bringa lycka till alla som korsar dess väg. Gjøl-trollet eller Dam-trollet, nu känt som Good Luck Trolls, designades för att avlägsna det onda rykte som troll hade vid den tiden, och det tog nästan 10 år för designern att slutföra det. Dessa troll var världsberömda på 1960-talet och nu har de återupplivats som den perfekta presentidén.

Märke Spring Copenhagen
EAN 5711336030290

Relaterade produkter

 

Personlig keramikmugg, blomsteräng

Produceras efter beställning

179

KR

Nyckelring, Tack lärare, rosa

Produceras efter beställning

89

KR

Personlig nyckelring, valfri text

Produceras efter beställning

99

KR

Nyckelring, Tack för allt, blomster

Produceras efter beställning

89

KR

Nyckelring, Världens bästa pedagog

Produceras efter beställning

89

KR

Keramikmugg, världens bästa pedagog

Produceras efter beställning

129

KR

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart