REA 50%

Odlingskit Kaffe


 

Odla kaffeplantor hemma!Att odla dina kaffeplantor är enkelt - allt du behöver finns i denna presentförpackning

 


Odlingskit Kaffe

Odla kaffeplantor hemma!Att odla dina kaffeplantor är enkelt - allt du behöver finns i denna presentförpackning.


Vad ingår i presentsetet?

1. Kaffefrön: Upptäck den spännande resan från frö till kopp med våra högkvalitativa kaffefrön. Noga utvalda för att ge dig en autentisk och berikande kaffesmak direkt från din egen odling.


2. Planteringskrukor: Fem eleganta krukor som ger dina kaffeplantor det perfekta hemmet. Deras stilrena design gör dem till en vacker inredningsdetalj samtidigt som de ger optimala förhållanden för din växt.


3. Näringsoptimerad Jord: Ge dina kaffeplantor de bästa förutsättningarna för tillväxt med vår näringsrika jord. Perfekt balanserad för att säkerställa att dina plantor får de nödvändiga näringsämnena för att producera rika och smakfulla kaffebönor.


4. Växtmärkpinnar: Håll ordning på dina kaffeplantor med de medföljande växtmärkpinnarna. Skriv namnen på dina olika kaffesorter och skapa din alldeles egna kaffemeny.


5. Enkla Instruktioner: Oavsett om du är nybörjare eller erfaren trädgårdsmästare, våra tydliga och enkla instruktioner kommer att guida dig genom varje steg av odlingprocessen. Skapa din kaffehörna med självförtroende och njut av resultatet.


En Omtänksam Present: Detta presentset är inte bara en möjlighet att odla kaffe hemma utan också en unik och omtänksam gåva till dig själv eller någon speciell. Skapa en koppling till din kaffekopp genom att odla dina egna bönor och njut av den autentiska kaffesmaken som bara kommer från ditt eget lilla kaffehörn. Ge denna presentförpackning till kaffedrickaren i ditt liv och låt dem uppleva glädjen av att odla och brygga sitt eget kaffe.


  • Storlek på förpackningen: 17x13x10 cm


Recensera produkt