Rumsdoft Klinta, Nytvättat 100 ml


 

Skäm bort ditt hem med Klintas Rumsdoft – en förtrollande doft som för tankarna till nytvättade lakan som fladdrar i vinden på tvättlinan.

 


Rumsdoft Klinta, Nytvättat 100 ml

Skäm bort ditt hem med Klintas Rumsdoft, en förtrollande doft som för tankarna till nytvättade lakan som fladdrar i vinden på tvättlinan. Här på Room99 har vi inte bara stött på denna doft, vi har blivit förälskade i den!


Doftbeskrivning: Den vackra och fräscha doften av Klintas Rumsdoft är som en andning av frisk luft. Citrusnoter av citron och apelsin ger en uppfriskande inledning, medan de subtila blommiga mellannoterna av nejlika, jasmin, ros och lilja skapar en härlig harmoni. En bas av mjuk mysk och träig sandelträ ger en varaktig och behaglig avslutning.


  • Mängd: 100 ml
  • Doft: Nytvättat


Vi på Room99 uppskattar inte bara doften utan även Klintas engagemang för natur och miljö. Med en alkoholfri, icke-brännbar naturlig och vegetabilisk bas, blandad med högkvalitativa aromoljor, levererar denna rumsdoft en fantastisk doftupplevelse samtidigt som den bevarar den rena och milda doftsignaturen som präglar Klintas övriga produkter. Flaskan, gjord av återvunnet glas, är inte bara en snygg förpackning utan också ett steg mot hållbarhet och kan enkelt återanvändas eller återvinnas. Varje spray av Klintas Rumsdoft är en inbjudan till en fräsch och välbefinnande atmosfär i ditt hem. Med två eller tre spritsar får du en doftsättning som varar och skapar en känsla av harmoni. Klintas noggranna kvalitetskontroller säkerställer att varje flaska är fylld med rättvisa och älskade produkter. Upplev en ny dimension av doftglädje med Klintas Rumsdoft ? en personlig favorit här på Room99.Recensera produkt