Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Postlåda för barn

Förvara teckningar i en fin postlåda för barn

En söt och rolig brevlåda för barn är den perfekta dekorationen för barnrummet och en rolig möjlighet att lära barnen om brevväxling och organisering. Den här brevlådan har en lekfull och färgglad design som passar perfekt in i barnrummet och kommer garanterat att få barnen att le och vilja använda den. Dessutom är den tillräckligt liten och lätt att hantera för barnen, så de kan lätt öppna och stänga den själva.  Med den här brevlådan kan barnen förvara sina viktigaste skatter, som ritningar, urklipp och brev från vänner och familj. Så om du letar efter en rolig och användbar dekoration för barnrummet, är en söt och rolig brevlåda för barn den perfekta valet.

 

Sötaste postlådorna till barn!

Den sötaste brevlådan du någonsin kommer att hitta

Det här är den sötaste lådan du någonsin kommer att hitta - den designades från grunden för att vara en brevlåda för barn. Lockets är lätt för små händer att öppna och stänga, och insidan är perfekt för förvaring av ritningar, urklipp, bokstäver och mer. 

Postlåda för barn  Barn älskar den här brevlådan eftersom det är just deras storlek! Den är tillräckligt liten för att få dem att känna sig stora, men inte för liten att de inte kan sätta in sin konst. Brevlåda som dekoration Den här lilla brevlådan i plåt fungerar som en förtjusande dekoration! Du kan placera den på din hylla eller soffbord och fylla den med saker som leksaker eller krimskrams för att sätta lite färg på ditt rum. Det är också den perfekta storleken att använda som en första födelsedagspresent!

Se hela vårt sortiment av För Barn

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart