Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Postlåda för barn

En söt och rolig brevlåda för barn

Denna brevlåda kommer att vara den perfekta platsen att förvara barnens ritningar, urklipp, post och brev. Den är liten och söt, precis som en vuxen brevlåda. Och det är så enkelt att installera!

Postlådan som är gjord av hållbar plåt kommer att hålla i många år eller till och med årtionden i ditt barns rum eller lekrum. Och det är en miljövänlig produkt också. Installationen av föremålet är mycket enkel och kan göras av en vuxen inom bara 5 minuter. Brevlådan kan enkelt monteras på vilken vägg, dörr eller plank som helst.

HEM / Hem & Inredning / Barnrum / Postlåda för barn

Den sötaste brevlådan du någonsin kommer att hitta

Det här är den sötaste lådan du någonsin kommer att hitta - den designades från grunden för att vara en brevlåda för barn. Lockets är lätt för små händer att öppna och stänga, och insidan är perfekt för förvaring av ritningar, urklipp, bokstäver och mer. 

Postlåda för barn 

Barn älskar den här brevlådan eftersom det är just deras storlek! Den är tillräckligt liten för att få dem att känna sig stora, men inte för liten att de inte kan sätta in sin konst. Brevlåda som dekoration Den här lilla brevlådan i plåt fungerar som en förtjusande dekoration! Du kan placera den på din hylla eller soffbord och fylla den med saker som leksaker eller krimskrams för att sätta lite färg på ditt rum. Det är också den perfekta storleken att använda som en första födelsedagspresent!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart