REA 50%

Lektunnel Star, blå


 

Blå lektunnel StarNär du ska köpa leksaker till dina barn, vad är det du letar efter? Det är ju förstås mycket viktigt att barnen har roligt med leksaken och at

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Blå lektunnel Star

När du ska köpa leksaker till dina barn, vad är det du letar efter? Det är ju förstås mycket viktigt att barnen har roligt med leksaken och att den stimulerar deras fantasi! Om leksaken dessutom främjar deras motorik så är det ju naturligtvis extra bra!

Den här blåa lektunneln från Kids Concept har alla dessa egenskaper och den är dessutom prydd med ett vackert stjärnmönster! När den ska läggas undan för förvaring är det lätt att vika ihop den till en cirkel.Tänk så spännande och kul det blir för barnen att krypa igenom eller gömma sig i denna lektunnel! Den är en rolig och uppskattad present till alla födelsedagsbarn och blir givetvis också en lika rolig och uppskattad julklapp! Att köpa denna lektunnel är mycket enkelt, du bara beställer den här! Så låt dina barn leka en riktigt rolig och rörlig lek med denna blå lektunnel! Lektunneln ingår i serien Star.

  • Diameter: 46 cm
  • Längd: 180 cm


Recensera produkt