Studentskylt 50x70 cm Pink floral


 

Studentskylt 50x70 cm Pink floral: Gör din studentfest oförglömlig med våra högkvalitativa och personliga studentskyltar. Beställ och hämta enkelt i butik!

 


Studentskylt 50x70 cm Pink floral

Våra studentskyltar drar lätt blickarna till sig vid elevernas utspring och gör studentfesten oförglömlig. Alla skyltar tillverkas lokalt i vår butik på Drottninggatan i Motala, där vi lägger stor omsorg på att skapa högkvalitativa och personliga skyltar som verkligen sticker ut. Studentskyltarna kan inte skickas, utan de hämtas enkelt ut i vår butik.


Ladda upp foto

Klicka på knappen "välj fil" och ladda upp det foto du önskar. Har du ett foto från ett album kan du fota av det och skicka in det.


Snabb leveranstid

Vi tillverkar studentskyltarna i vår butik på Drottninggatan i Motala och är du ute i sista minuten så är det ingen fara, vi kan tillverka studentskylten med kort varsel. Studentskyltarna kan inte skickas, utan de hämtas enkelt ut i vår butik.


Material

Studentskylten är gjord av 2,8 mm tjock skiva av papp. Handtaget är tillverkat av riktigt trä.


Handtag

Till studentskylten fäster vi en pinne på baksidan som är 80 cm lång där ungefär halva delen är monterad på baksidan av skylten.


Regnskydd ingår

Studentskylten tål inte regn så vi rekommenderar att använda regnskyddet som medföljer studentskylten vid risk för regn.


Personlig service

Är du osäker på hur du ska göra så är du alltid välkommen in till vår butik på Drottninggatan så hjälper vi dig.


Egen design

Har du gjort en egen design på studentskylten kan vi trycka den, kom ihåg att skapa ditt original i 300 DPI och i storlek 50x70 cm.
Recensera produkt