Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / Tom Ford 002 Coffee Table Book

Tom Ford 002 Coffee Table Book

1 291

KR

Tom Ford 002 Coffee Table Book

En modeikon, provocerande amerikanske designern Tom Ford ger oss sin efterlängtade andra bok, som tar läsarna genom den lysande banan för hans lyximperium på miljarddollar som grundades 2005.

  • Vikt: 5,7 kg
  • Storlek: 28,5x5,9x37,5 cm
  • Antal sidor: 416 st
  • Språk: Engelska

Synonymt med högoktanig glamour, överdådig sexualitet och orädd mode, Tom Ford är en ikonisk designer vars namne har hängivna anhängare över hela världen, från Milano och New Delhi till Shanghai och New York. Sjutton år efter hans bästsäljande debutbok Tom Ford (2004), som beskrev hans tid som kreativ chef för det italienska märket Gucci, är denna andra volym en visuell hyllning till Fords självbetitlade varumärke som skapades 2005 och omfattar kosmetika, glasögon, herrkläder, och hans kritikerrosade linje för damkläder. Den vördade designern kastade inte bara sitt varumärke till de högsta nivåerna i modevärlden – och fick utmärkelser från Council of Fashion Designers of America och Time Magazines bästa designer av året – utan fick också uppmärksamhet från Hollywood genom att presentera lojala A-listfans som Julianne Moore, Lauren Hutton, Pat Cleveland och Nicholas Hoult i sina runwayshower och reklamkampanjer. Den här ursnygga förpackade volymen innehåller bländande bilder av Fords design av kläder och accessoarer, moderedaktioner med toppmodeller som Gigi Hadid, Joan Smalls, Mica Argañaraz och Jon Kortajarena, och hans karaktäristiska sexuellt laddade reklamkampanjer av fotografer som Inez 'Vinoodh, Nick Knight, Steven Meisel och Mert & Marcus. Den här volymen, tryckt med material som godkänts av Forest Stewardship Council och redigerats av Ford personligen, återspeglar hans exceptionella smak och oförlåtande sensuella estetik och är ett äkta samlarobjekt för hans hängivna och kännare av mode, stil, och design.

Märke New Mags
Klassificering 536
EAN 9780847864379

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart