Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Hem & Inredning / Coffee table books / The Bucket List Coffee Table Book

The Bucket List Coffee Table Book

379

KR

The Bucket List Coffee Table Book

Den här inspirerande guiden är full av idéer och inspirationer för resmål runt om i världen som inbjuder dig att förnya dig själv fysiskt och andligt – perfekt för nyutexaminerade, snart pensionärer, inbitna dagdrömmare och fåtöljsresenärer, och alla som funderar på att ta ett välbehövligt sabbatsår. När det är dags att fly från det hektiska, brådska i det vanliga livet, är det här du kan hitta tusen härliga lugna och fridfulla platser som uppmuntrar dig att koppla av.

  • Storlek: 17,8×23,4 cm
  • Format: Inbunden 
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 496

Med en rad utflykter som inkluderar allt från tillfälliga tillflyktsorter i hjärtat av New York eller Paris till längre kontemplativa besök på platser som låter dig skärma bort skaran av samtida liv, är detta en sakkunnigt kurerad samling fridfulla platser. Det inkluderar små parker och torg, vackra gamla kyrkor och andliga helgedomar, museer och gallerier utanför allfartsvägarna, gömda gårdar och trädgårdar, små lokala matställen – och till och med kyrkogårdar. Dessutom ingår vildare utflykter i oförstörd natur som varar över en helg eller längre, perfekt för dem vars idé om lugn och ro involverar fågelsång och det milda prasslet av löv. Från magin att se solen gå upp över öknen på toppen av berget Sinai, till den perfekta tystnaden i en antikvarisk bokhandlare i London eller ett buddhistiskt tempel i Tokyo, varje destination erbjuder en chans till rymd, en tid att tänka, och ger ett ögonblick för att njuta av världen omkring oss i ett nytt ljus.

Märke New Mags
Klassificering 536
EAN 9780789332691

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart