Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Present till lärare

Visa din uppskattning med en present till fröken

Att ge en present är ett trevligt sätt att visa sin uppskattning till läraren, fröken eller pedagogen som tagit hand om ditt barn under året. Om du letar efter den perfekta presenten till fröken har du kommit till rätt ställe! Här på Room99 hittar du många olika presenter till läraren, vad sägs som en fin nyckelring med texten Världens bästa lärare? Eller varför inte en personlig mugg med lärarens namn på?

Tips på uppskattade avslutningspresenter

HEM / Tema & Högtid / Present till lärare

Visa din uppskattning med en present till din lärare

 Det är trevligt att visa uppskattning för allt som din lärare har gjort för dig eller ditt barn och det fina arbete de utfört genom terminens gång. En gåva är ett bra sätt att visa dem att du bryr dig om dem och att de förtjänar lite extra uppmärksamhet. Det bästa sättet att visa uppskattning är genom att ge en omtänksam och personlig gåva. Här på Room99 hittar du flera olika presenttips till läraren, fröken och pedagogen men även fina presenter till den som slutar skolan eller tar studenten. Oavsett vad du väljer som present till fröken kommer det uppskattas. Ge bort en personlig mugg med text till läraren och pedagogen. Här på Room99.se finns ett gäng kreativa och roliga gåvor som säkert får läraren att le och känna sig uppskattad i slutet av ett bra år.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart