Frakt 49kr - Fri frakt över 1000kr  |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Varukorgen är tom

Påskpynt

Fira påsk med Room99.se

Här hittar du de bästa påskdekorationerna för att fira denna vackra vårfest. Vi har påskpynt i stilren design och fint påskpynt med klassiska påskmotiv att dekorera till påsk.

Påsk, vårens vackra högtid I de skandinaviska länderna samlas människor runt bordet för att fira och njuta av sin tid tillsammans. Det är därför vi har skapat en rad härliga dekorationer för dig att njuta av din tid med familj och vänner.

Här finner du  mycket påskpynt 

Vi har olika stilar av dekorativa ägg, färgglada band och vackra dekorationer som får ditt vardagsrum eller matbord att kännas att det verkligen är påsk! Påsken är en tid för nya början. Kolla in utbudet av påskpynt. Vi erbjuder produkter till bra priser, så att du kan fira denna högtid med stil!

HEM / Tema & Högtid / Påskpynt

Hitta den perfekta påskdekorationen till ditt hem.

Låt dig inspireras av vårt breda sortiment av påskpynt. Här hittar du alla typer av påskdekorationer - allt från krukor till påskliljorna, porslinsägg, påskkycklingar och påskharar. Oavsett inredningsstil är vi säkra på att du hittar något som passar i just ditt hem, både till det stora och lilla påskfirandet.

Påskägg i porslin har kommit att bli en favorit i många hem, dessa vackra ägg passar lika bra hängandes i påskriset som i ett fönster. Det finns även påskdekorationer och påskägg som du på ett dekorativt sätt kan placera i en liten grupp på exempelvis ett bord eller byrå. Dessa påskdekorationer finns även tillgängliga i neutrala färger som gör det möjligt att ha påskpyntet och påskinredningen framme året runt.

Färgglada eller stilrena påskdekorationer? Det finns gott om påskpynt i alla möjliga olika färger, mönster och material, och här kan du därför hitta just de påskdekorationer som kompletterar din övriga heminredning på bästa sätt. Färgglada bordsdekorationer, hängande påskägg i porslin, brickor och servetter med klassiska påskmotiv är bara en liten del av alla påskdekorationer du kan hitta här.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2022 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart