Här använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.Vad är kakor?

  Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Tema & Högtid / Julpynt / Nisse flyttar in / Nisses ekorre 4,5 cm

Denna naturtrogna miniatyr-ekorre är som en levande skapelse i det lilla formatet med ett oemotståndligt charmigt uttryck.

Nisses ekorre 4,5 cm

39

KR

Nisses ekorre 4,5 cm

Denna naturtrogna miniatyr-ekorre är som en levande skapelse i det lilla formatet med ett oemotståndligt charmigt uttryck. Tillverkad av polyresin, fångar denna lilla ekorre den verkliga essensen av naturen och blir en perfekt tillsats till din miniträdgård, fairy garden eller miniatyr-landskap.

Polyresinmaterialet möjliggör en imponerande grad av detaljrikedom, vilket gör att varje aspekt av denna miniatyr-ekorre känns autentisk. Dess charmiga uttryck, de små tassarna och den realistiska pälsen skapar en känsla av liv och rörelse i det lilla formatet. Måtten på 45 x 45 mm gör denna miniatyr-ekorre mångsidig och enkel att integrera i olika småskaliga miljöer. Placera den vid foten av ett miniatyrträd, bredvid en stig i din fairy garden eller låt den utforska ditt miniatyr-landskap på ett förtjusande sätt. Denna lilla ekorre är inte bara en dekorativ detalj; den är en inbjudan till att införa naturens under i ditt miniatyrumråde. Oavsett var du väljer att placera den, kommer denna miniatyr-ekorre att vara en källa till glädje och fascination, och den kommer att bli ett levande inslag i din småskaliga värld.

  • Storlek: 4,5 cm
Märke Nordpolen
EAN 4036159524889

Relaterade produkter

 

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart