Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Tema & Högtid / Julpynt / Julservetter / Servett Skiing 20-pack

Låt din festborddekoration skapa en känsla av vintersportens glädje med våra eleganta servetter med guldkanter och motiv som fångar skidbackens magi

Servett Skiing 20-pack

69

KR

Servett Skiing 20-pack

Låt din festborddekoration skapa en känsla av vintersportens glädje med våra eleganta servetter med guldkanter och motiv som fångar skidbackens magi. Med måtten 33x33 cm är dessa servetter perfekta för att lägga till en touch av lyx och stil till din nästa tillställning.

  • Storlek: 33x33 cm
  • Antal: 20 st

Servetterna är smyckade med en vackert detaljerad bild av en pittoresk skidbacke, komplett med skidliftar och ivriga skidåkare som glider ner för sluttningarna. Den guldiga kanten ger en sofistikerad touch som kommer att imponera på dina gäster och höja din fest till en ny nivå. Tillverkade med högkvalitetspapper, är dessa servetter både mjuka och starka, vilket gör dem perfekta för att torka händerna eller skydda ditt bord från spill under måltiden. De är också miljövänliga och återvinningsbara. Skapa en inbjudande och minnesvärd atmosfär vid din nästa fest med våra servetter med skidtema och guldkanter. Beställ dem idag och låt din fest fånga glädjen och äventyret i vintersporten!

Märke Bromma Kortförlag

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart