Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Ge bort en examenspresent

Fira den stora dagen med en minnesvärd examenspresent

Examen markerar övergången från att vara student till en fullvärdig samhällsmedlem. Som sådan är det bara naturligt att studenter vill fira detta tillfälle med något speciellt. Här finns fina presenter till den som slutar skolan eller tar studenten. Ge bort en examenspresent som påminner dem om deras prestation och de människor som stöttat dem på deras resa fram till nu. Här på Room99.se hittar du flera bra examenspresenter som garanterat kommer att uppskattas.

Tips på fina examenspresenter!

HEM / Tema & Högtid / Examenspresent

Ge bort en fin examenspresent på den stora dagen

Examen är en tid för firande och prestation. Det är en tid att reflektera över det förflutna och se fram emot vad som väntar för framtiden. Gåvan kan vara något som den utexaminerade har önskat sig eller det kan vara något som de behöver. Här har tipsar vi om de bästa examenspresenterna som kommer att uppskattas av mottagaren. Hitta en examensgåva till den du tycker om och som avslutar år av studier. En examenspresent är ett speciellt tillfälle att gratulera examen och önska dem lycka till. Det är en symbolisk gest som personen kommer att minnas länge.

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart