Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Alla hjärtans dag present

Handla en alla hjärtans dag present till din kärlek

Alla hjärtans dag infaller varje år den 14 februari. Det är en utmärkt tid att visa den du håller kär lite extra uppskattning. Hos oss på Room99 hittar ett brett sortiment av gåvor som passar denna kärleksfulla dag. Varför inte handla en bakform och tillbehör för att baka en kaka i en vacker hjärtformad ugnsform eller servera favoritgodiset i en hjärtformad-skål perfekt för att ge bort som en alla hjärtans dag present. Spana även in våra populära alla hjärtans dag  posters som du kan designa med egen personlig text för att göra din present extra speciell under alla hjärtans dag.

Tips på presenter till den du tycker om!

HEM / Tema & Högtid / Alla hjärtans dag present

Ge din kära en alla hjärtans dag present och visa din uppskattning

Vilken dag är kärlekens stora högtidsdag? Jo, den 14 februari - Alla hjärtans dag! Denna mycket viktiga och mysiga dag är naturligtvis en dag som ska firas och det gör du allra bäst med presenter från Room99! Det är här som du hittar ett brett utbud av riktigt speciella presenterna för uppvaktningen på alla hjärtans dag! Gåvor som gör dagen extra fin och minnesvärd för din älskade! Oavsett hur ni väljer att uppmärksamma denna dag så finns den perfekta presenten här! Det är alltså bara att välja och beställa just den gåva som du vill ge din kära på Alla hjärtans dag! Det här är dagen som hyllar kärleken, så hylla din kärlek med presenter från Room99.se!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Betalas & levereras tryggt med

Copyright © 2023 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart