Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

Kalender & Planering

Hjälpmedel för minnet och matinköpen!

Det är alltid skönt att organisera sin tillvaro på olika sätt! Det är ju mycket man behöver komma ihåg men kom-ihåg-lappar har ju tyvärr en förmåga att försvinna! Här finns det hjälpmedel för dig som vill ha koll på allt du ska minnas och allt du ska göra! Tänk bara på middagarna hemma, visst vore det skönt att i förväg göra upp en plan för vad man ska äta under veckan? Med en sådan plan blir ju inköpen enklare eftersom man kan planera sina inköpslistor efter vilka måltider man ska ha! Här hittar du perfekta måltidsplaner och menyer, där du skriver med whiteboardpenna på tavlans glas! Smart och smidigt! I denna kategori hittar du produkter som verkligen blir oumbärliga och dessutom dekorativa i vardagen! Något som man verkligen vill hålla koll på är ju också dagarna fram till jul! Den perfekta postern för den nedräkningen finns också här!

 

Arbetsplan

Produceras efter beställning

Fr.

49

KR

Var välorganiserad när du arbetar!

Känner du att du behöver organisera ditt arbete bättre så att du aldrig behöver vara rädd för att glömma något viktigt som du ska göra under arbetsveckan? Room99.se har det som behövs för att skapa ordning och reda i arbetsplaneringen! Att ha sin arbetsplanering på väggen i sitt hemmakontor eller på jobbet är bra eftersom man alltid ser den och på så sätt alltid blir påmind om vad man har planerat! Du kommer alltid att känna dig välorganiserad om du använder dig av produkter ur denna kategori! Eftersom våra produkter alltid är snyggt designade blir de också en fin detalj i inredningen på jobbet eller hemma! Det är smidigt att beställa här och du slipper ju dessutom att köa i en affär! Så skapa ett mer organiserat arbetsliv! Med de produkter som du hittar här är det lika lätt som roligt att göra det!

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart