Frakt 59kr   |    Vi skickar inom 1-2 dagar  |    Trygga betalningar  |    Klicka & Hämta i Motala

HEM / Böcker & Spel / Spel & Pussel / Tarotkort, Movie Tarot

Tarotkort, Movie Tarot

159

KR |

Ord.pris

199 KR

Spelkort, Movie Tarot

Låt dig vägledas av stjärnorna i de här unika nya tarotkorten inspirerade av ikoniska filmkaraktärer.

Varje karaktär förkroppsligar egenskaperna hos den arketyp de representerar. Börja med Tom Hanks i Forrest Gump som dåren, Morgan Freeman i Shawshank Redemption for Temperance och Julie Andrews i The Sound of Music for the Sun, och du hittar en perfekt passande karaktär som representerar varje kort.

Movie Tarot innehåller 78 kort som fungerar som ett fullt fungerande tarotlek, plus ett häfte som förklarar valet av filmstjärnor och de djupare personlighetsdrag som de förkroppsligar, samt information om hur du tolkar korten och genomför dina egna avläsningar.

Tarotkort har haft ett antal användningar historiskt, inklusive för kortspel, men idag används de främst för att söka svar på frågor, ofta som en strävan efter gudomlig vägledning eller inspiration. Läsare på alla erfarenhetsnivåer kan uppleva att kortens svar ges på ett konstigt sätt och avslöjar något dolt men igenkännligt i en situation eller tankeprocess. Däri ligger betydelsen av Major (22) och Minor (56) Arcana-kort, som avslöjar hemligheter" begravda i de djupare världarna av medvetande och erfarenhet.

  • Innehåller 78 tarokort

"

Klassificering 536
EAN 9781786277213

Om Room99

Ditt hem är det ställe där du startar och avslutar varje ny dag och Room99 har ett brett utbud av heminredningsprodukter till de olika rummen som gör ditt hem till en lycklig plats att vara på. Du förtjänar att bo i ett hem som speglar din personliga stil och ger dig den perfekta atmosfären att leva i. Ta del av vårt utbud av posters och unika inredningsdetaljer som gör ditt hem lika speciellt som du. 

Kontakta oss

  kundservice@room99.se

  0725-638179 (endast sms)

Besök facebook
Besök instagram
Besök pintrest

Betalas & levereras tryggt med

Klarna Bank

Copyright © 2024 Aldora AB - Room99  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SiteSmart