Majas Cottage Mintchokladbitar i fina färger 50 g


 

Majas Godsaker är skapade för att addera en extra dos lyx och njutning till ditt liv - för ett gott liv fyllt med goda stunder.

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Majas Cottage Mintchokladbitar i fina färger 50 g

Majas Godsaker är skapade för att addera en extra dos lyx och njutning till ditt liv - för ett gott liv fyllt med goda stunder. Dessa utsökta Mint choklad godbitar är inte bara en smakupplevelse utan en kärleksfull gest mot vår hjärtesak, Barncancerfonden. Varje köp av Majas Godsaker genererar en 10% förmån till Barncancerfonden, vilket gör detta till en söt handling med en ännu sötare avsikt. Tack för att du är en del av detta viktiga stöd. Texten "Tack för allt du gör, allt du ger & allt du är" är inte bara ett meddelande utan en kärleksfull hälsning som följer med dessa delikata godsaker. Varje påse innehåller 50 gram Mint choklad godbitar som bär på en harmonisk blandning av fräsch mint och len choklad. Tillverkade med omsorg och precision i Sverige, har dessa godsaker en hållbarhet på 6-8 månader. Ge dig själv eller någon speciell en smakfull stund och bidra samtidigt till en viktig orsak. Med Majas Godsaker får du inte bara njuta av utsökta godbitar, utan du är också med och sprider glädje till dem som behöver det mest.


  • Mängd: 50 g
  • Ingredienser: Socker, kakaomassa, glukossirap, kakaosmör, risstärkelse, förtjockningsmedel (gummi arabicum), emulgeringsmedel (solroslecitiner), arom, konsistensmedel (invertas),ytbehandlingsmedel (karnaubavax, bivax), färgämnen (klorofyllin-kopparkonplex, rödbetsextrakt, kurkumin)
  • Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden


Recensera produkt