Majas Cottage Nougathjärtan i guldfolie 50 g


 

Majas Godsaker är skapade för att addera en extra dos lyx och njutning till ditt liv - för ett gott liv fyllt med goda stunder

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Majas Cottage Nougathjärtan i guldfolie 50 g

Majas Godsaker gör det goda livet ännu godare med våra Nougathjärtan i guldfolie - en smakfull hälsning och en delikat njutning som förgyller varje stund. Du är guld värd, och det är precis den känsla vi vill förmedla med våra Nougathjärtan. Varje påse innehåller 50 gram av dessa utsökta godbitar, vars varma och lena nougatsmak kombineras med en omsorgsfull inneslutning av guldglänsande folie. För att göra denna goda stund ännu mer meningsfull, donerar Majas Godsaker 10% av försäljningen till vår hjärtesak, Barncancerfonden. Var med och skapa skillnad samtidigt som du njuter av en lyxig och hållbar godsak. Tillverkade i Sverige med precision och omsorg, har dessa Nougathjärtan en hållbarhet på 6-8 månader. Ge dig själv eller någon speciell en smakfull paus och låt varje tugga vara en påminnelse om det värdefulla du är. Majas Godsaker - för att göra livet godare och sprida kärlek i varje gyllene ögonblick.


  • Mängd: 50 g
  • Ingredienser: överdrag (ca. 55%) socker, HELMJÖLKSPULVER (16,5%), kakaomassa, kakaosmör, VASSLEPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), arom; naturlig vaniljsmak. Fyllning (ca. 45%) socker, faktionerad vegetabilisk olja och fett (palm och rapsfrön varierande proportion), HASSELNÖTTER (8%), VASSLEPULVER, emulgeringsmedel (SOJALECITIN), arom; naturlig vaniljsmak Kan innehålla spår av nötter och gluten!
  • Säljs med 10% förmån till Barncancerfonden


Recensera produkt