REA 50%

Himmelska Hallontryfflar 200g


 

Upptäck den ultimata smakupplevelsen med dessa ljuvliga tryfflar - en himmelsk kombination av silkeslen choklad och förförisk hallonarom.

Produkten är tyvärr slut i lager

 


Himmelska Hallontryfflar 200g

Upptäck den ultimata smakupplevelsen med dessa ljuvliga tryfflar - en himmelsk kombination av silkeslen choklad och förförisk hallonarom. Dessa tryfflar med smak av hallon är skapade för att tillfredsställa dina sötsug och skämma bort dina smaklökar med en enastående symfoni av smaker. Varje bit av dessa delikata tryfflar är konstnärligt handgjord för att säkerställa en oöverträffad kvalitet och smältande mjukhet. Den rika chokladens intensiva och krämiga smak kombinerad med den fruktiga hallonens friskhet skapar en balans som är svår att motstå. Den perfekta harmonin mellan sött och syrligt gör dessa tryfflar till en sensationell smakupplevelse för dina smaklökar. Varje tugga är som en resa genom en smakrik värld av njutning och elegans. Dessa tryfflar med smak av hallon är inte bara en frestelse för dina smaklökar utan även en visuell glädje. Förpackade med omsorg och precision för att ge en upplevelse av lyx och njutning, är dessa tryfflar perfekta som en lyxig behandling för dig själv eller som en gåva till någon särskild. Ge efter för frestelsen och låt våra godaste tryfflar med smak av hallon vara en smakfull höjdpunkt i ditt liv. En sensation av elegans, lyx och kärlek i varje tugga.


  • Mängd: 200 g
  • Vegetabiliskt fett (kokosnöt, RSPO-certifierad palmkärna) i varierande proportioner, socker, fettreducerat kakaopulver (12%), vasslepulver (MJÖLK), hallonflingor 0,6% (hallon 40%, socker 35%, majsstärkelse 25%), emulgeringsmedel (SOJAlecitin), arom (vanillin, hallon). Minst 12% kakao. Pudrade med kakaopulver. Kan innehålla spår av HASSELNÖTTER, MANDLAR och DESS BI-PRODUKTER.
  • Producerad och handpackad i Sverige


Recensera produkt